Lynx Luna Honeysuckle Maine Coon Kittens Stockholm

Nej man kan inte få allt. Eller? Hälsa, temperament, utseende…

Här på Lynx Luna värdesätter vi temperament och hälsa ÖVER showkatts-utseende. En Maine Coon ska vara din bästa vän, en cool katt som kan leva ett långt och friskt liv, utan en massa problem som kommit med för hård avel. Det är därför vi jobbar med nya blodlinjer- nya gener till rasen helt enkelt. Och tycker  om att avla “outcross”, det vill säga använda Maine Coon som är ovanliga och som kommer från släkten som är ovanliga och vars gener därför inte använts så mycket förut.

Med det sagt, så kolla in den här bruden!

Lynx Luna Honeysuckle, blott 7 veckor. En F2:a från vår egen helt egna Foundationkatt från Maine. Hon ser inte så pjåkig ut! Och vilket UNDERBART temperament sedan…