Lynx Luna Maine Coon silver tabby silvermönstrad kattunge Huddinge Stockholm uppfödare

En silverfärgad Maine Coon från Lynx Luna

har intagit Halmstad och heter numera Castro!

Jag vill visa den här bilden, dels för att han är så förbaskat fin, dels för att vid blott 4 månaders ålder har blivit så här mycket silverfärgad. Och därmed så här “lite” svart. Under tiden han fortfarande bodde hos oss och kallades för Lynx Luna Silver Surfer stod många på kö, men backade och ville inte tinga honom då de önskade sig en ljusare silver.

Det är helt enkelt svårt att förstå hur mycket svart det är på en svart/silver tabby och hur mycket av det svarta som kommer att tunnas ut ju mer det silvriga blommar upp! Nästa blogginlägg ska jag visa Castro som liten plutt, när han ännu bodde här hos Lynx Luna.

Tack Annelie och Ulrik för att ni skickar så fina bilder och tar så väl hand om honom (och hans halvbror)!