Lynx Luna katteri Maine Coon uppfödare Stockholm Huddinge kattungar

Lite av våra vänner i Lynx Lunas vardagsrum

Vårt Maine Coon katteri hade inte funnits utan familjen Selva Bell i Maine, USA. Vilken resa jag gjorde förra året för att hämta hem lite nytt blod till en ganska stillastående utveckling av Maine Coon rasen i Sverige… och vilken sjujäkla resa de ställde upp på att göra! Åka från delstadsgräns till delstadsgräns i jakt på en ny utparningslinje att krydda vår Maine Coon deg med. Och besöka uppfödare som fött upp längre än jag levat. Men vad de verkligen gjorde var ju att lära mig vad en riktig Maine Coon från Maine är för något. Och vad den inte är.

Nu planerar vi när vi ska ses igen! Det verkar som om det blir de som kommer till oss i Sverige före vi tar alla fyra barnen och åker över till USA. Katie, du har sagt max två katter i handbagaget. Jag kanske nöjer mig med en. 😉