Lynx Luna Silver Springs Maine Coon kattunge uppfödare Stockholm

Utställningspremiären avklarad!

Och Lynx Luna Silver Springs, vår Kanelbulle, tog det hela med ro! Hon såg ärligt talat ut så här hela dagen! Vilket underbart temperament och psyke den här tjejen har. Blott 6 månader gammal, men mycket lovande. En blandning mellan Thunderpaws Zachary Joe Sparkles och Dirigo Silverseas- båda direktimporterade från Maine i USA. Och som sådan är hon ju extremt värdefull i vårt katteri och i vår familj! På utställningen tog hon sin första Cert och fick utmärkta lovord. Allt på henne är välbalanserat och proportionerligt och hennes päls är i “mint-condition” vilket enligt domaren inte betydde bra shamponering före utställningen utan ett hälsosamt katteri med bra mat och standard! Det värmde allra mest att höra.