Lynx Luna Honeysuckle Maine Coon Kittens Stockholm

Kattungar påväg- åtminstone från en av våra drottningar!

Nu är det lurigt att se på Nordic Breed Freja of Lynx Luna om hon är havande eller ej. För hon är i sig själv så lång och stor och kraftigt byggd så hon har inte börjat utveckla en ordentlig kula ännu, något som däremot Bluebell of Lynx Luna har gjort. Vår Maine Coon Bluebell har en köttbulle där hon förut hade en slät mage. Därför tänkte jag att jag kunde bjuda på en bild på Bluebells dotter från förra kullen- en fantastisk fin tös som jag nog hade sparat om inte snickaren som var här charmade mig och kattungen så till den milda grad att inga alternativ fanns.

Kattungarna mellan Flingan och Bluebell of Lynx Luna kan bli “double poly-gened” dvs, de kan ha polygener som alltid kommer få genomslag även om de paras med en non-poly. Det är något sådant min uppfödarkollega av polys här i Sverige hoppas på, inte sant Marita?