Lynx Luna Maine Coon katteri

När en kull blir liten

Tänk, att det OCKSÅ kunde hända! Nej, men skämt och sido, det gör mig allvarligt nerslagen att så många väntande blir besvikna när deras drömkattunge från Lynx Luna inte kom den här gången- trots långt väntande och gott tålamod.

Det GÅR ju inte att styra över naturen och denna drömparning mellan våran egna Maine Coon Kanelbullen och vita Flingan blev en liten kull på 3 kattungar, varav en dessutom föddes med en liten defekt. På grund av lång väntelista annonserar jag inte ut de alls i nuläget. Och jag kommer prioritera kattungar som får flytta med en pensionär!

Lite förändringar blir det i flocken här hemma under hösten, den kommer att krympa. En vacker dam ska pensioneras och flytta ihop med lilla Lemmy som ni ser här på bilden. Och vår egen röding Lynx Luna Elders är utlånad och kommer förmodligen också att bli glad sällskapskatt under hösten.