Lynx Luna Maine Coon katteri

GLAD SOMMAR FRÅN LYNX LUNA!

Hej!
Nu är det “sommarlov” här. Några kattungar kvar att leverera och mycket bus och städ.
Men vi är sällan på mailen och tar inte med oss mobilen till sandstranden.

Lyckliga nyheter är att vår egen Kanelbulle (Lynx Luna Silver Springs) har fått sina höfter nytolkade- en second opinion i RÄTT FORMAT- och då blev resultatet normal/ normal på både vänster och höger sida!

Dessutom har vi en tjusig karl i rockärmen som heter Lynx Luna Tintin PP- eller Lemmy som han kallas hemmavid- som har fått sina resultat på både HCM och HD- ingen HCM och ingen HD (normal/normal)- detta innebär att han kommer få åka på friartåg till en skön dam före han kastreras och tummarna hålls så hårt så de vittnar för en stor fin kull där.

På bilden ser ni en vit skönhet från oss- hon njuter sommar- gör det ni också!
Byt vatten ofta och diska vatten, mat och kattlåda oftare än ni trodde var rimligt i denna tropiska hetta!

Kram
Johanna