Lynx Luna Maine Coon kattungar

Lynx Luna Segerblot 3 veckor

Nu är kullen “Drömmen om Silver” 3 veckor unga och har börjat att upptäcka världen. De går på svajiga ben någon meter i från mamma Mjukis och sen tillbaka igen. ; )

Det är dax att ta fram en lekhage och på så sätt utöka deras yta från första sängen! Och nästa vecka kommer de få smaka på mat, om inte tidigare. Men jag tror gott det räcker eftersom mamma Mjukis äter så bra och har grädde i tuttarna.

Efter påsk är ni välkomna på besök, jag kommer kontakta de som jag redan har pratat med. Huruvida kattungarna är ledig för tingning eller inte kommer således bli tydligt på hemsidan i slutet av april- v 18.

Vi planerar att kattungarna kan komma till sina nya familjer i juni v 24! Utefter besiktningsdatum kommer vi erbjuda två olika dagar för hämtning av er nya familjemedlem.