Lynx Luna Maine Coon

Lynx Luna jobbar vidare med det som är viktigast!

Katterna och hela familjens välmående!
// Trust is everything! You will find us more here (HP will be up to date and also in english this coming fall) and on Instagram where we can communicate directly. We are more or less leaving Facebook, which we find is a hole of jealous people and secret groups. We will be there to advertise a litter maybe, but not so much more. A lot of unfriendly people live their life on this graveyard of despair… //

Tyvärr är det många rötägg i uppfödarvärlden. Människor som fantiserar ihop historier från andra och tredjehandsinformation… som tar screenshots (!) av diskussioner lösryckta ur sitt sammanhang och bygger sina egna sanningar.
Otrevliga människor, som tar vad de vill ha, och sen lämnar dig med ett stort frågetecken.
Detta är inte sällskapsköpare! Utan det är uppfödare med en skruv lös rent ut sagt.

Så, det kan var på sin plats med en liten guide i djungeln när ni letar era nya familjemedlem. 😉
1. För mycket närvaro på FB är aldrig ett sunt tecken.
2. Skitsnack om andra uppfödare när ni hälsar på är inte ett sunt tecken.
3. Människor som inte kan le och sätta saker i sina rätta proportioner, är inte ett sunt tecken. Detta är en kär hobby för oss! Vår käraste. Men vi har inte tid för skitsnack eller positioneringar, för vi är också en stor vanlig familj, men barn och jobb och vänner.

Vad gör vi nu på Lynx Luna för att få den positiva biten av uppfödning, och bära det med stolthet, allt nytt blod vi tar in fråa Maine, alla fina mentorer och uppfödare som vi har runt om i världen och som pushar oss i vårt modiga arbete?
Jo, vi kommer vara mindre på Facebook, för som vi alla vet är det en plats för många bittra människor med näsan djupt ner i glaset. Vi finns kvar där, det har ett stort reklamvärde. Men vi kommer jobba vidare med vår hemsida- en uppdatering till hösten.
Och sen postar vi mycket på Instagram där vi har mycket direkt kontakt med intresserade.
Förtroende är allt.