Lynx Luna Loke of Elder röd Maine Coon uppfödare stockholm

Det är så kul att se Lynx Lunas katter bli äldre

och mogna som ett bra vin!
Här är röda LOKE, en underbar lågklonad hane som på halvfoder gav oss en liten men viktig kull, barnbarn till Bluebell och Thunderpaws Zachary Joe Sparkles. Nu är han vuxen, snart fyra år om inte mitt minne sviker mig.
Och titta så präktig han är!
Tack till hans familj för bilden och för att vi fick låna honom ett tag. Nu är han er att njuta.

Loke är en solid röd Maine Coon- och jag bara älskar uttrycket på deras päls, det flödar som ett rött vattenfall.

Happy Höst!

Och Kanelbullen är parad hoppas vi och Snurran kanske blir det om 3- 4 veckor. det var länge sen det föddes kattungar under vårt tak och det vore så mysigt med några under julgranen. Så det hoppas vi på.