icon-insta

Miss PB Jelly letar hem…

helst flyttar hon ihop med en av våra äldre katter, men absolut till hem med annan katt!
Vackra silvertösen PB har vuxit upp tätt ihop med sin tvillingsyster, mamma och pappa och skulle inte trivas som ensamkatt. En äldre katt som ska pensioneras och flyttar som sällskapsdam/ herre är givetvis också nybesiktad, frisk och fullt vaccinerad- hemmet är mycket viktigare än något annat och summan symbolisk.

Nu krånglar tekniken så senaste korten på Miss PB och syster ser ni enklast på Instagram- hon är leveransklar tämligen omedelbart.
Detta är en silvertabby tös med vita tassar och haklapp, dotter till Kanelbullen (Lynx Luna Silver Springs) och Peanut (Dirigo Penobscot of Lynx Luna).

Hon kommer inte att vara kastrerad, utan det gör vi när hennes syster- som stannar med oss- har klarat sin första hälsokontroll vid 10-12 månaders ålder.
Detta är ett sätt för oss att (försöka) säkra de ameikanska linjer dessa två tjejer så stolt bär.
Vi sätter en ära i att leverera kastrerade kattungar, men några gånger har vi gjort så här, för att ha hängslen och livrem.
Det innebär att Miss PB Jelly inte kan gå ut före hon har blivit kastrerad, att vi hör av oss så fort hon kan kastreras och betalar för kastreringen. Bor ni i Stockholmsområdet hjälper vi gärna till.

Skicka ett email eller ett DM på Instagram så hör vi av oss senast till helgen.