Maine coon kattunge ledig februari hona lynx luna uppfödare

LYNX LUNA kastrerar kattungarna

så dom kommer läkta och fina till sina nya hem!
Och imorgon är det dax för nästan hela gänget, en tjej ska gå vidare i avel, men de andra får den skonsammaste kastreringen såväl en hon som en hankatt kan vara med om. En kattunge (tillräckligt stor givetvis) får en snabb och liten operation, deras könsorgan har ju inte hunnit växa sig igenom en könsmognad, ett eventuellt löp, en normal viktuppgång och storleksökning i och med åldern om man väntar… övervikt på en hona (om man väntar fööör länge kan potentiellt göra steriliseringen till en riktigt jobbig och stor operation) osv osv.
Dessutom slipper de och NI en könsmogen katt och ni slipper hela proceduren det ju faktiskt är att kastrera/sterilisera en katt.
Vi tar hand om hela baletten. Och nu är det dax att rycka maten så de är fastande i morgon bitti!
HALTIA på bilden är en av tjejerna som ska kastreras- hon är UNDERBAR- och ledig!
DE kan flytta när de är 14 veckor och efter sin besiktning så i vecka 9 är hon som tidigast redo… Maila. Vi har sällan eller aldrig lediga kattungar, men nu kommer det finnas några före vi tar en liten paus.
Ha en underbar vecka!