Lynx Luna Maine Coon vit mainecoonkattunge kattunge hona poly maine coon uppfödare lediga kattungar 2023

Vita Moder Theresa- en Maine Coon kattunge

.. som finns ledig hos oss här på Lynx Luna!
Hon vill gärna komma till en lugn och glad pensionär- till skillnad från alla andra Lynx Luna kattungar har vi här lyckats få fram en stillsam försiktig kaka som nog kommer njuta av livet som ensamkatt till och med!
Vi tycker ju att en Maine Coon ska vara totalt orädd och framåt och har alltid som mål att få fram riktiga familjekatter, många där någon har tex en NPF- diagnos kommer tillbaka för sin andra eller tredje Maine Coon katt från oss något som så klart är ett väldigt bra betyg!
Men så klart, precis som att en kattunge kan födas med kroksvans eller nedsatt hörsel (inte denna donna!) så kan ju någon födas med en personlighet som helt enkelt är lite stillsammare” Och så är Moder Teresa!