Lynx Luna katteri uppfödning Maine Coon Stockholm Huddinge kattungar

Vad händer nu?

Jo! Nu kommer mamman och kattungarna ha det lugnt och skönt ett tag. När de är cirka 10 dagar- 2 veckor borde jag ha en bild på var och en uppe på hemsidan med kön, färg och kanske till och med namn.

Jag kommer kontakta dem som anmält intresse via mejl och se om ni fortfarande är intresserade. Jag hinner inte alla på en dag! Men hör av er igen om 1- 2 veckor om ni inte hört från mig.

– Det här är alltså en kull mellan Bluebell och Soldier. Båda finns på första sidan under katter. Om ni hellre vill ha en kattunge från Nordic Breed Freja så får ni vänta en stund till. Hon var bara skendräktig, men vi fortsätter försöka!

– Vid 5 veckor tidigast får man komma och hälsa på. Det är också här omkring som vi kan börja skypa och skicka bilder om ni bor långt bort.

– Tingningsavgiften är 2000 kronor och det är när den är betald som kattungen räknas som er och den kommer inte kunna adopteras av någon annan så till vida ni inte ångrar er (då återfås inte denna avgift).

– Eventuellt kommer någon eller några kattungar flytta till uppfödare. Då kan det bli så att tex två honor står “under utvärdering” nästan fram till flytt, och då blir det den av de som är bäst lämpad för avel som går till uppfödaren medan den andra säljs som sällskap. Man kan alltså vara tvungen att ha MER tålamod än 5- 6 veckor före man vet vilken av kattungarna som blir ens egen! Men det måste inte bli så.

– Viktigt! Vi förbehåller oss så klart rätten att välja hem till våra kattungar efter vad vi tror passar de bäst. Och personkemin mellan oss och Er måste stämma, annars blir det aldrig bra i slutändan! Så köplats kan aldrig vara allt som räknas.

Vi hörs!