hane4fyr_3v

Kattungarna 3 veckor och vad händer?

Nu är kullen “Vindungarna” uppe här på hemsidan, om ni tittar i menyraden högst upp och klickar där så ska de presenteras med namn (efter succeböckerna “Warriors” om katter i rollerna”), kön, färg och mönster.
Till veckan kommer jag kontakta alla som anmält intresse så att vi närmare kan pratas vid, och på det sättet kommer vi vidare med intresselistan!

Ingen får besöka förrän kattungarna är minst 5-6 veckor och när man besöker måste man vara tämligen säker. Kattungarna är födda hos foderfamilj, som också bor utanför Sthlm, och de kan inte ha en massa besök hos sig, utan vi får samla ihop oss när det blir dax.

Vi använder oss av en tingningsavgift som inte fås tillbaks vid ånger, men däremot om kattungen visar sig inte gå igenom sin besiktning strax före leverans, och ni drf ångrar er.

Eftersom bi inte låter någon varken hälsa på eller tinga förrän vi har hörts flera gånger och kattungarna har uppnått en viss ålder, är det ingen STRESS att förlora någonting under de närmaste 2-3 veckorna. Utan jag har koll på er, även om jag inte hinner ringa alla samma vecka!

VI HÖRS!!