Lynx Luna Maine Coon uppfödare

Vindungarna Kittens 5 Weeks

Our new litter “Vindungarna” turns 5 weeks tomorrow and we will update their page here.
You find them under “Vindungarna Kittens” in the menu above! Dam: Lynx Luna Astarte PP (F2) ans Sire: Dirigo Penobscot P of Lynx Luna. They have REALLY grown the this past 2 weeks, everyone is on solid food, along with mamas milk. I can’t wait to show You the new photos, a sneak peak of one of the boys in this picture!

Kullen Vindungarna blir 5 veckor i morgon tisdag och det firar vi med nya biler och uppdatering av deras egen rubrik här på hemsidan. SÅ mycket har hänt under dessa 2 veckor, alla äter fast föda och är på upptäcksfärd.
En av pojkarna är här på bilden, tagen i dag.
Att hälsa på kattungar som “bara” är knappt 6 veckor är en ära! Allt sker på mammans och kattungarnas villkor och vi kräver att ni är väl insatta, redo att gå vidare och friska!

I morgon kommer vi också skriva till “under utvärdering” på några av kattungarna. Vad innebär det? Jo, att de inte går att tinga riktigt ännu. Vi har intresserade uppfödare och då utvärderas kattungen alltid lite längre. Till 10 veckor är vanligt. Ibland släpps de för sällskap tidigare, ibland senare. Alla som utvärderas brukar inte gå till avel! Snarare 1 ibland 2 ur varje kull.