Lynx Luna Maine COON

Lynx Luna Vindungarna Maine Coon, foto Ankarbäck

Tänk att vi har använt oss av en professionell fotograf, Johan Ankarbäck, som kom hem hit med alla sina skärmar och blixtar, objektiv och kameror. Det var spännande och jätteroligt!

Och vad tyckte katterna? De är ibland nästan för coola och kunde till exempel låtsats om som om de inte alls hörde våra pinglor och leksaker. Fotografen var ju en helt ny person för dem, dessutom efter en nästan 10 mil lång bilfärd, men ingen var det minsta rädd för honom!

Vi är SÅÅÅ nöjda. Mervärdet att få just SIN katt på ett riktigt foto att spara och njuta av, gör att vi nog kommer satsa pengar på detta även i framtiden. Det finns fler kort på varje katt än just de jag visar nu, dessutom i komprimerat format, på hemsidan.
Och jag tänker att vi tillsammans väljer ut ER favorit framöver!
Vill ni använda ngn av de komprimerade JPEG-filerna som ni får på sms, eller så, var god skriv fotografens namn ihop med bilden. TACK!

For every Breeder making their important choice we have really good pictures for You to make your choice, maybe, a bit easier.

Its not allowed to download and use any pictures without my permission. So please ask! And always credit the one that are entitled of it.