Lynx Luna Maine Coon

Lynx Luna pensionerar och planerar nytt!

Många som spelat så stor roll för vårt avelsarbete har gått i pension, eller kommer snart göra det. På bilden Lynx Luna Astarte PP som fått sin sista kull och nu ska njuta av livet som pensionär hos sin nya familj.
Samma sak gäller till exempel Dirigo Silver Seas of Lynx Luna som flyttade med sin son i höstas och flera andra viktiga katter! Vi älskar de lika mycket, men de förtjänar ett liv som kastrater med i möjlighet att gå ut när det är säkert osv.

Peanut bor hemma, men han kommer göra en eller två till kullar före han får en kemisk kastrering för att få en rejäl paus och bara njuta. Kanelbullen kommer förhoppningsvis få en kull eller två till hos oss före hon hittar sitt for-ever home… ja vi gör en nödvändig uppdatering av “beståndet” , det ger oss dessutom lite ledighet!

Vad spännande ligger framför oss? Att köpa tillbaka något från den bästa killen vi någonsin fått fram, att åka till Maine igen…. att i samarbete med Taschanas få fram något riktigt fint (och rött…) med mkt Bluebell och mkt look….