Lynx Luna Maine Coon

Lynx Luna jobbar och pausar…

detta är ett år när det redan var planerat att katter skulle pensioneras och hitta sina for-ever-home och att vi långsamt skulle leta nya flockmedlemmar. Så kommer en pandemi och gör detta mellanår inte blott en tanke eller en vag önskan, utan även ett måste.

Lite kommer hända framöver förstås, på kattsidan alltså, vi hoppas på ett samarbete där Dirigo Penobscot ska få dansa in våren. Mer om det längre fram.

Vi har en nykomling som vi hoppas kunna hämta hem när världen är lite lugnare igen. Och då presenteras denne med pompa som sig bör.

USA är illa drabbat av pandemin och 2 gånger nu har korrespondens fastnat på vägen över Atlanten, men det kommer! Tiderna är extrema, och lika lite som jag vill bli stressad, vill någon på andra sidan linjen, i USA, bli det. Jag tror alla gör så gott vi kan just nu!

På bilden Lynx Luna Stormpäls Bäck hos sina nya ägare, bilden är lite gammal, men lika bra är den ju för det! TACK för uppdateringar.