aldrig mer IF

Vi rekommenderar er att byta bort IF

Av en olycklig slump får vi veta att det försäkringsbolag -IF- som vi litat på och rekommenderat under alla år ändrat i sina försäkringsregler UTAN att ha meddelat oss det.

Dessutom har det gjort de till ett mycket sämre försäkringsbolag att försäkra en Maine Coon i!

Agria tex ersätter skador på tår även till raser som rastypisk kan ha extra tår (självklarhet kan man tycka- och ngt som IF också gjorde när vi noggrant valde dem) och det gör säkert andra bolag, utöver Agria också. Hör er för!

Men vi råder er alltså att skyndsamt byta från IF.
Så att de inte i framtiden kan få för sig att påstå att skador på din katts tå, fot, ben.. eller… ja vem vet hur långt de kan dra det…(Ryggrad? Fallolycka? Bilolycka?) ??? kan skyllas på att din Maine Coon är poly, bara för att de ska slippa betala.

Försäkringar är en djungel och det är lätt att bli lurad. Se till att det som är viktigt för just ER finns på papper och inte bara är något som avtalas på telefon.
Vi är själva ledsna och besvikna och känner oss lurade. För er LynxLuna- ägare har vi iaf tagit reda på att Agria som sagt finns som alternativ. Men vi kommer aldrig mer gå i god för något försäkringsbolag.
Där har vi lärt oss en hård läxa.