Maine Coon uppfödare Lynx Luna Outcross breeder

Äntligen morgon!

Då får Peanut och Kanelbullen gå till uterummet där det finns många platser i både sol eller skugga.
Peanut lägger sig genast högt upp och tvättar sig i morgonsolen. Kanelbullen hoppar upp till Kattmynta-busken och uppiggad av denna älskade ört vill hon nosa och gosa, tvätta och retas lite kärleksfullt med Peanut.
Sedan älskar hon kattkojan (som en hund kan gilla sin).

Måste en Maine Coon kunna gå ut och jaga för att bli en lycklig katt? Nej, så enkelt är det inte. Vi varken råder eller avråder från att ha en utekatt, där finns faror likväl som utlopp för naturliga beteenden.
MEN en möjlighet att få känna solens värme och vinden i pälsen, dofterna utomhus och allt spännande att se och höra, går att ordna med inhängnad trädgård, rastgård (kolla in Taschanas!), balkong, altan eller till och med ett säkrat fönster!

Our future Sire Dirigo Penobscot of Lynx Luna is happy outside early mornings with his Ladybug all over him! ; )