Lynx Luna Maine Coon vit mainecoonkattunge kattunge hona poly maine coon uppfödare lediga kattungar 2023

Vita Moder Theresa- en Maine Coon kattunge

.. som finns ledig hos oss här på Lynx Luna!
Hon vill gärna komma till en lugn och glad pensionär- till skillnad från alla andra Lynx Luna kattungar har vi här lyckats få fram en stillsam försiktig kaka som nog kommer njuta av livet som ensamkatt till och med!
Vi tycker ju att en Maine Coon ska vara totalt orädd och framåt och har alltid som mål att få fram riktiga familjekatter, många där någon har tex en NPF- diagnos kommer tillbaka för sin andra eller tredje Maine Coon katt från oss något som så klart är ett väldigt bra betyg!
Men så klart, precis som att en kattunge kan födas med kroksvans eller nedsatt hörsel (inte denna donna!) så kan ju någon födas med en personlighet som helt enkelt är lite stillsammare” Och så är Moder Teresa!

maine coon kattunge lynx luna 2023 vitmainecoon vit maine coon ledig kattunge uppfödare hona

Lynx Luna har lediga Maine Coon!

Tre systrar som ännu inte hittat sitt nya hem, en av dem är Jungfru Maria på bilden, en vit Maine Coon kattunge, med i princip alla våra vackra Maine Coon bakom sig i stamtavlan. Hon har extremt låg inavel och låg inavelsprocent på totalen då vi importerar nytt blod och köper från uppfödare i Maine USA (rasens vagga) istället för att bara använda sig av samma katter som gått runt runt i stamtavlorna i Sverige eller för den delen Norden och Europa i massor av år.
Vi får fram friska katter genom att se till att våra parningar breddar avelsbasen, inte smalnar av den!
Jungfru Maria här är resultatet av många års arbete där i äntligen kan säga att vi gör så utan att ge ett dugg avkall på looken!
Hon och hennes två systrar är ljuvliga Maine Coon kattungar som placeras om för en riktig riktig låg summa, då vi tycker att hemmet är det allra viktigaste och de förtjänar ett nu med det samma!
De är 19 veckor och besiktas så klart ännu en gång före flytt.

Maine Coon kattungar lediga stockholm vita mainecoonkattungar sköldpaddsfärgad silvermainecoon uppfödare

Maine Coon kattungar hos Lynx Luna

Titta, vad sköna maj för med sig!
Vackra, friska och lediga Lynx Luna kattungar.
Vi kallar kullen Angels n’ Saints och honorna på bilden är riktiga helgon 😉
Lynx Luna Heliga Birgitta PP och Lynx Luna Maria Magdalena PP sträcker ut sig på en av tonåringarnas sängar.
Birgitta är den vita skönheten med starkt utseende och purr-boxen ständigt påslagen. Maria Magdalena ör inte bara sköldpadda utan ovanpå detta silver, så hon kommer bli riktigt ljus och bländande. Hennes personlighet är rak nedstigande led sin moders, en smart och bestämd Diva. My way or the highway…
Får två systrar flytta ihop kommer ni inte ångra er.Men ni kommer inte ångra er hur som. Det här är top of the line och sista chansen 2023!

Maine coon kattungar lediga uppfödare vitamainecoon

LYNX LUNA HAR LEDIGA KATTUNGAR

Glad första MAJ på er allihopa!
Här på Lynx Luna Maine Coon katteri har vi för första gången i vår historia lediga kattungar, som är flyttklara (givetvis beskattade utan anmärkning).
Så om du alltid drömt om en kattunge från Lynx Luna, en vit Maine Coon eller kanske en sköldpaddsfärgad Maine Coon i silver så tveka inte att höra av er till oss på en gång!
Ett sms till 0722511399 för snabbast svar, men mail till info@lynxluna.se eller ett DM på lynxlunas Instagram fungerar också!
Under Angels n’ Saints här på hemsidan finns dom att se. Ljuvliga små kissar, 4 stycken honor.
Då de är redo för sina nya hem har vi bestämt oss för att sänka priset, inflationen slår hårt 😉

Maine coon kattunge ledig februari hona lynx luna uppfödare

LYNX LUNA kastrerar kattungarna

så dom kommer läkta och fina till sina nya hem!
Och imorgon är det dax för nästan hela gänget, en tjej ska gå vidare i avel, men de andra får den skonsammaste kastreringen såväl en hon som en hankatt kan vara med om. En kattunge (tillräckligt stor givetvis) får en snabb och liten operation, deras könsorgan har ju inte hunnit växa sig igenom en könsmognad, ett eventuellt löp, en normal viktuppgång och storleksökning i och med åldern om man väntar… övervikt på en hona (om man väntar fööör länge kan potentiellt göra steriliseringen till en riktigt jobbig och stor operation) osv osv.
Dessutom slipper de och NI en könsmogen katt och ni slipper hela proceduren det ju faktiskt är att kastrera/sterilisera en katt.
Vi tar hand om hela baletten. Och nu är det dax att rycka maten så de är fastande i morgon bitti!
HALTIA på bilden är en av tjejerna som ska kastreras- hon är UNDERBAR- och ledig!
DE kan flytta när de är 14 veckor och efter sin besiktning så i vecka 9 är hon som tidigast redo… Maila. Vi har sällan eller aldrig lediga kattungar, men nu kommer det finnas några före vi tar en liten paus.
Ha en underbar vecka!

Lynx Luna uppfödare maine Coon kattungar 2023

Lynx Luna Maine Coon flyttar inte tomhänta

Utan pappersarbetet och en massa annat förbereder vi och lägger i en liten goodie-bag…
Det är bara bra om ni har ställt alla upptänkliga frågor före dagen D, smsa eller ring, så blir det lugnast överlämning.
Det finns matnyttig info i kattungens pärm och det finns en hel del att hitta tex under höjdpunkter på Instagram- “inför flytten”.
Kattungarna är kastrerade och läkta, kloklippta och nyshamponerade.
Kloklippning är inte svårt på våra Maine Coon, de accepterar det lugnt och fint.
Köp en stadig och tvättbar klösmöbel är ett hett tips! Den hålllerför såväl kattunge, ungkatt som vuxen Maine Coon.
Lynx Luna ger de till 90% frusen färsk foder till våra Maine Coon, såsom MUSH, VOM och SMAAK, om ni vill förbereda och köpa hem foder är det bra att köpa det frysta.
Torrfoder får ni med er en liten påse- det är torrfodret det är mycket kinkigt att bara byta märke på rakt över. Ni kommer hinna köpa samma märke före provpåsen är slut!
Kattlåda! Ja det kan de så klart gå på, katter är renliga djur. Men just ja, de är renliga så städa den ofta och ha mycket hellre en alldeles för stor än tvärtom.
Vi rekommenderar de genomskinliga förvaringslådorna av plast från tex Jula som är 40 cm höga och minst 35’45 i botten- ös i med minst 15 kg kattsand i botten.
Vill ni gå över till träpellets, fasa över det så kommer det gå bra!

uppfödare Mainecoon sköldpaddsfärgad hona kattuppfödare

Haltia och hennes Maine Coon syskon

börjar sakta och tämligen omedvetna om det själva, att förbereda sig för sina nya hem…
mycket gör de nu, äter som hästar, går på lådan och klättrar i fyra dimensioner.
Annat får de lite hjälp med, som extra uppmuntran, uppfostran (och lite tröst och tutte) av sin mamma Bonnie (Lynx Luna Cinna mon BunBun), sin vita storasyster eller sin mormor Lynx Luna Silver Springs.
Och vi tvåbenta körde tex dem till veterinären för att Id-märkas och vaccineras i början av veckan.

De var knäpptysta i bilen och bara nyfikna och glada hos veterinären. Våra Maine Coon!
Nästa besök kommer alla sällskapskatter kastreras och sedan läka under vår uppsikt

Lynx Luna Haltia är som ni ser på bilden alldeles bedårande och precis lika pillemarisk som hon ser ut.

Till helgen följer ett gäng praktiska tips inför första tiden med en kattunge från Lynx Luna.

Lynx Luna Maine Coon uppfödare kattungar till salu sköldpaddsfärgade honkattunge

HILLA och RUSKA

och resten av våra sju Maine Coon dvärgar på Lynx Luna är inte mycket till små längre utan utforskar både högt och lågt och äter oss ur huset!
De kommer vid flytt vara vana vid all sorts färsk frusen mat från djuraffär, dvs olika märken, men även vid kyckling och diverse kött med ben skinn och senor och inälvor. Dessutom med ett torrfoder, som är det enda superviktiga att ni inte byter ut på minst tre månader och om och när f a s a r ni in ett nytt märke.
Att en katt tål torrfoder så dåligt men BARF så bra säger väl något om vad de egentligen är gjorda för att äta…

Lynx Luna Maine Coon kattungar

Hur Maine Coon kattungarna fick sitt namn

-sitt kullnamn, Northern Lights!
Vår egenuppfödda Lynx Luna miss Cinna mon BunBun valde att föda den 22 november, en ovanligt blåsig, regnig, grå och mörk dag. En sådan när solen inte ens verkar orka stiga upp, inte ens här, i mellansverige.
Men just före det riktiga nattmörkret skulle sänka sig föddes en färgexplosion av helt perfekta Maine Coon smycken.
Cinna (som vi kallar Bonnie) och som fått sitt långa stamnamn som en blinkning till kullens mormor, bruntabbyn Lynx Luna Silver Springs, födde i lilla husses stora garderob där både hon och vi bäddat i ett par veckor.
Och de lyste som norrskenet allihopa, ja nästan klarare, lyste de rakt in i våra hjärtan och då sa desto klart sig själv att även deras egna namn ska komma från norr, från rötterna.
Varje namn betyder något på vår farmors språk (talas långt norr om polcirkeln), som Molkkapå bilden…= kallt och regnigt väder betyder hans namn.
Och det var just var det var, tills kullen Northern Lights kom till vårt lilla Maine Coon katteri!
Molkka är en silvertabby hane med vitt, en tingad kattunge som har lyxen att få flytta med ett av sina syskon.

Hanen pattyfeet

2023 är här!

GOTT NYTT ÅR ALLA MAINE COON ÄLSKARE OCH HELA VÅR LYNX LUNA FAMILJ!
Vi har kämpat med hackade sidor och Instagram- tjafs och däremellan försökt vara lediga med vår ljuvliga kull #northernlights som föddes 22/11 mellan Lynx Luna miss Cinna mon bunbun och Lynx Luna Big Tom Briarlight PP.
Vi har tre L J U V L I G A flickor, sköldpaddor, och en silvertabby hane som finns att träffa, tinga och älska. Det är bara att följa oss på Insta för mer info coming up eller mejla oss direkt på
info@lynxluna.se så hörs och ses vi!
Nytt för oss alla är att kattungarna stannar hos oss till 14 veckors ålder och att alla måste registreras hos jordbruksverket.
I övrigt är det som vanligt, ni blir en del av vår stora familj och får den coolaste katten i stan. Kastrerad vid leverans såklart!

Lynx Luna Maine coon outcross foundation

Ultraljud av hjärtat på ett gäng Lynx Luna katter

utfördes av legenden inom hälsoprogrammet för Maine Coon i fredags och vilken succé!
Det är alltid lite nervöst före, men SÅÅ skönt efteråt. Tack vare alla som scannar sina avelskatter med ultraljud för hjärtsjukdomen HCM (och en hel del annat som kan drabba hjärtat) har andelen Maine Coon som får HCM minskat stadigt de senaste 20-30 åren.
Och Maine Coon är i det stora hela en VÄLDIGT frisk raskatt. En sak att hålla koll på nu för oss uppfödare är tänderna och även de fick sig en grundlig undersökning. Alla undersökta katter fick med beröm godkänt och dessutom SÅ mycket beröm för sitt temperament och lynne!
Det HÄR är trevliga Maine Coon! Sa kardiologen.
Och vi kan ju inte annat än att hålla med.
På bilden är Fancy Nancy som var en av katterna som undersöktes och hennes förfäder, som också undersökts och fortfarande undersöks.
Dessutom kollade vi upp årets kärlekspar Cinna och Briarlight!

vit maine coon kattunge till salu uppfödare Stockholm hankattungar mainecoonkattungar

Maine Coon kattungarna flyttar…

…ner en trappa. Till vardagsrummet!
Natten gick bra.
Dessutom har de börjat äta fast föda… och då blir det hela ansiktet i maten och de vita kattungarna ser alldeles tokiga ut flera gånger om dagen.
Fullt upp för mattar och hussar med andra ord.

Vi har lovat bort en kattunge till en återvändande familj- kommer man tillbaka för en andra, tredje eller fjärde Lynx Luna Maine Coon har man automatiskt förtur.
Detsamma gäller om man vill ha två syskon ur samma kull eller om det är uppfödare vi känner att vi vill samarbeta med.
För uppfödning brukar vi ganska ofta utvärdera 2-3 stycken kattungar ur varje kull och då kan det dröja lite längre före de kan tingas.
Eftersom det är fem honor och “bara” två hanar i den här kullen så kommer det vara enklare att få en hona och vi ber er kolla in alla våra vackra vuxna katter (i sina nya familjer) på Instagram under höjdpunkter “Lynx Luna”.

Vit Maine Coon kattunge Lynx Luna uppfödare White Maine Coon

Maine Coon kullen hos Lynx Luna är 3 veckor

och några dagar idag!
Och vi har, för första gången på Lynx Luna faktiskt, fått ändra på ett kön. Eller vår uppfattning av det snarare.
Det är tre vita flickor, inte två. De vita töserna förvirrade oss lite med bland annat med sin storlek, men nu kan vi till 99,5% säkerhet säga att det är FEM flickor och två pojkar i denna bedårande Majkull av Maine Coon kattungar. Och tre av flickorna är vita.
Vi ser skillnad på dem, mer och mer för varje dag som de nyfiket och på vingliga ben tar sig en bit utanför boet, men vi har märkt upp de med nagellack på svanstippen också. Rosa, lila och beige.
Alla kattungarna i #Majkullen har fått sitt namn nu och det blev namn från de växter och blommor som stod i full prakt när de föddes. De vita kattungarna har namn från vita blomster.
Mamma Lynx Luna Miss Cinna mon Bun Bun äter gärna fem gånger om dagen och det är verkligen inte underligt, sån mjölkmaskin hon är. Men väldig snart kommer kattungarna få stoppa ansiktet i riktig mat för första gången!

Maine coon Lynx Luna kattunge

LYNX LUNA VIOLA TRICOLOR

är först ut att publicera sitt namn här på hemsidan! Det kommer bli namn efter blommor och växter som har sin blomningstid samtidigt som kullen kom till jorden.
Till helgen ska jag svara på era mail om Majkullen, så för att underlätta, märk gärna er intresseanmälan med just Majkullen!
Vi får ofta frågan om man har någon chans- och det har ni. Visst har vi väntelistor men mycket kan hända.
Förtur ges till er som vill ha två syskon eller som återvänder. Vi hörs!

majkullen 2022 lynx luna maine coon

Vi kallar de #MAJKULLEN

Nu är våra Maine Coon kattungar precis en vecka gamla!

Vi får inte kattungar så ofta, med mening håller vi vår uppfödning liten och familjär. Så, som vi har längtat efter årets första kull!

Mamma Bonnie, Lynx Luna miss Cinna mon Bun Bun, är en naturbegåvning och alla sju växer och frodas.
De liknar lövsprickningen här utanför, äppelblommorna och körsbärsträden. Därför kallar vi kullen för majkullen och om ni söker på Instagram: #majkullen kommer ni få se nästan dagliga uppdateringar.

Vi har fått tre bedårande pojkar och fyra lika ljuvliga flickor.
Om några veckor, när den första skälvande tiden har gått kommer de förstås presenteras närmare med bild och namn här på hemsidan,

Ungefär i mitten av augusti kommer de vara redo för sina nya hem!
Välkommen med era intresseanmälningar på mail, info@lynxluna.se. Eller på DM via Instagram, för en första kontakt.

Ange gärna ert telefonnummer, så ringer jag upp.

Vi har en kölista, men många har väntat ett år och då händer det förstås att de hinner hitta en annan kattunge, därför kan det hända att just DU/ NI har chansen på er alldeles egna Lynx Luna Maine Coon.

Märk mailet med “Majkullen”!

Lynx Luna Maine Coon katteri kattungar

Maj kom med Maine Coon kattungar till Lynx Luna!

Ja!
Äntligen har vi kull igen. Mitt i årets vackraste månad, maj (japp, i år, 2022), kom lillan och hennes sex syskon.
Vi är så glada och tacksamma. Åtta års arbete ( om vi bara räknar vårt eget) ligger i stamtavlorna till denna kulls mamma och pappa och det är med stor stolthet vi kan säga att både mamman och pappan kommer från vår egen uppfödning.
Mamman, Bonnie som vi kallar henne, födde med lätthet och i exakt lagom hastighet i sin älsklingshusses garderob i dag under förmiddagen.
Alla sju kattungar mår toppen, är jämnstora, hittade tutten direkt och äter alla redan med god aptit.
På Instagram går det att följa maj- kullens framsteg- välkomna dit!

mor: Lynx Luna miss Cinna mon BunBun
far: Lynx Luna Big Tom Briarlight PP

Lynx Luna Maine Coon uppfödning uppfödare kattungar

Vår lilla bulle är ETT år!!

Länge sedan ni hörde något nytt från oss här- men vi lever och mår bra och försöker få en tvåbent i familjen att fräscha upp hemsidan… 😉

MEN nu måste hag bara få visa Kanelbullens dotter Lynx Luna miss Cinna mon bunbun som om allt går vägen blir mamma här i år till ett gäng mysiga maffiga Lynx Luna Maine Coon bebisar!

Hon och Snurran, tänker vi oss.
Vi hoppas att katterna tänker ungefär likadant.
Följ oss gärna på Insta, där vi också tar upp intresseanmälningar och låter er börja köa för er nya familjemedlem.

Lynx Luna Maine Coon kittens

Ledig kattunge!

Möt Lynx Luna Chestnut Hawk, en pojke (till vänster på bild), svart Classic Tabby med vitt.
Leveransklar i slutet av oktober/första veckan i november och från de bästa föräldrarna… vår älskade bulle, Kanelbullen dvs Lynx Luna Silver Srings och den vita stooora nallebjörnen som bodde med oss i våras, Lynx Luna Ymer PP.

Vi letar hans perfekta hem. Då senaste kullarna gått till återvändande familjer som kommer för såväl andra som fjärde (!) katten och några alltid utvärderas till avel har Chestnut gått lite undercover…men nu är vi redo att säga välkommen att kontakta oss och kanske hälsa på! Han kommer vara leveransklar till höstlovet.

Lynx Luna Maine Coon kattungar 2021

Lynx Luna sommaren 2021

Var helt underbar för tvåbenta såväl som fyrbenta,
Visserligen höll vi på att förlora vår domän, lynxluna.se med en ynka dag…men se, det löste sig!

Och kullen THEFAB föddes och hade mycket roligt utomhus i sommarens överflöd. På bilden en av de vita killarna, på äventyr i en korg.

Nu i september- oktober letar vi efter en familj till två syskon, kattungar, inte för långt ifrån Stockholm, 10 mils radie ungefär. Hör av er via mejl eller Dm på Instagram och skriv två syskon i ämnesraden för mer information!

Vi hoppas att vår silverprinsessa Snurran, som kallas Purran av en anledning, blir mamma till vintern 21/22.

Vi har planer för en uppfräschning av hemsidan men än så länge glöm inte att vi är mycket aktiva på Instagram!

ALLT GOTT
the Lynx Luna family

Lynx Luna Maine Coon

ANALOG VÄNTAN…

Kattböckerna skulle vi aldrig klara oss utan, varken med en uråldrad hemsida eller en uppdaterad.
Nu står vi mitt emellan en ny layout på hemsidan och en sviktande ork att dp uppdatera den “gamla”.
Istället förlitar vi oss på våra kära anteckningsböcker som gömmer allt från storslagna drömmar, till köande intressenter.
Och så är vi aktiva på Instagram! Som är ett snabbt och roligt sätt att dela med oss av katternas vardag och kattungars tillväxt.
Välkomna till vårt öppna konto lynx_luna och kika runt.
Ett enkelt hej på DM eller ett vänligt påminnande att leta rätt på just ditt mail i sommarens dignande brevskörd vore trevligt!

At the moment Instagram is the best place to find Us online! Whilst working on renewing our HP, the Cattery is as active- or laid back- as always, lets meet on Insta for now!

icon-insta

Miss PB Jelly letar hem…

helst flyttar hon ihop med en av våra äldre katter, men absolut till hem med annan katt!
Vackra silvertösen PB har vuxit upp tätt ihop med sin tvillingsyster, mamma och pappa och skulle inte trivas som ensamkatt. En äldre katt som ska pensioneras och flyttar som sällskapsdam/ herre är givetvis också nybesiktad, frisk och fullt vaccinerad- hemmet är mycket viktigare än något annat och summan symbolisk.

Nu krånglar tekniken så senaste korten på Miss PB och syster ser ni enklast på Instagram- hon är leveransklar tämligen omedelbart.
Detta är en silvertabby tös med vita tassar och haklapp, dotter till Kanelbullen (Lynx Luna Silver Springs) och Peanut (Dirigo Penobscot of Lynx Luna).

Hon kommer inte att vara kastrerad, utan det gör vi när hennes syster- som stannar med oss- har klarat sin första hälsokontroll vid 10-12 månaders ålder.
Detta är ett sätt för oss att (försöka) säkra de ameikanska linjer dessa två tjejer så stolt bär.
Vi sätter en ära i att leverera kastrerade kattungar, men några gånger har vi gjort så här, för att ha hängslen och livrem.
Det innebär att Miss PB Jelly inte kan gå ut före hon har blivit kastrerad, att vi hör av oss så fort hon kan kastreras och betalar för kastreringen. Bor ni i Stockholmsområdet hjälper vi gärna till.

Skicka ett email eller ett DM på Instagram så hör vi av oss senast till helgen.

lynx luna katteri maine coon

Tittut från Lynx Luna!

Hej!
Jo, vi är här! Kanelbullen har nedkommit med två bastanta döttrar; “the american Dream”.
En av tjejerna ser ni här på bild!

Och Snurran har också fått tre vackra bebisar som är nio veckor nu. “Action kullen” som gick under arbetsnamnet “dreaming of Blue” eftersom pappan är en solid blå hane från Taschanas (så ungarna är visserligen inte blå solida, men kan bära på anlagen).

VI tvåbenta däremot har tagit 4 veckor sjuk”ledigt” och kommer åter om cirka 3 veckor!
Under denna tid tingas inga kattungar bort, inga besök tas emot, inga mail besvaras osv.
Snurrans gäng är vaccinerade och chip-märkta och har genomgått sin första veterinärundersökning med flying colors. Alla tre kommer säljas kastrerade, fullvaccinerade och givetvis med stamtavla och allt annat.
Precis som vanligt.

Det ovanliga är att vi inte kan upprätthålla kontakten just nu och att påtittningen blir senare än vanligt.

Oftare än här på hemsidan ser ni kattungarna på Instagram så länge.

Och så hörs vi om tre veckor!

nrwlogo-omoss

Pandemin gör det svårt att hinna..

.. med mer än vår familj och katterna, utöver jobb och skola.
Snurran har nedkommit med en liten kull för drygt 2 veckor sedan men vi har inte börjat kontakta intresserade.

Kanelbullen hoppas vi blir mamma nu till våren.

Vi ber om ert tålamod och att ni är rädda om er själva och varandra så att sjukvården håller för detta vi är mitt inne i nu!

Lynx Luna Loke of Elder röd Maine Coon uppfödare stockholm

Det är så kul att se Lynx Lunas katter bli äldre

och mogna som ett bra vin!
Här är röda LOKE, en underbar lågklonad hane som på halvfoder gav oss en liten men viktig kull, barnbarn till Bluebell och Thunderpaws Zachary Joe Sparkles. Nu är han vuxen, snart fyra år om inte mitt minne sviker mig.
Och titta så präktig han är!
Tack till hans familj för bilden och för att vi fick låna honom ett tag. Nu är han er att njuta.

Loke är en solid röd Maine Coon- och jag bara älskar uttrycket på deras päls, det flödar som ett rött vattenfall.

Happy Höst!

Och Kanelbullen är parad hoppas vi och Snurran kanske blir det om 3- 4 veckor. det var länge sen det föddes kattungar under vårt tak och det vore så mysigt med några under julgranen. Så det hoppas vi på.

Lynx luna maine coon sköldpadda svart röd kattunge uppfödare

Lynx Lunas nya katt är en dröm- svart sköldpadda…

… och vad månde bliva? På största bilden till höger är hon 7 månader och på de små är hon mellan 12- 16 veckor och bor hos sin uppfödare och vår vän Patrick i Nederländerna.

Hon är svart och solid i grunden, vilket innebär att med rätt käresta kan hon ge oss solida kattungar utan andra mönster än eventuellt “sköldpadda” och eller vita fläckar.

Att hon dessutom är smoke (vilket är som silver fast på solida katter) är det som gör hennes svarta mer levande på till exempel svansen- eftersom hennes färg har en silvrig botten!

Så det känns ju kul- när vi haft så många ljuvliga tabbys!

Hihi- ett inlägg om bara yta. Det är också kul ibland.

(Kan inte låta bli att ge alla längtande en liten update på att Snurran nog löper snar och Kanelbullen ör tillfreds och stabil- vilket kan tolkas som ny-gravid…)

Maine COON LYNX LUNA Breeder Sweden foundation 4

Får vi presentera… Lynx Lunas nya prinsessa: Fancy Nancy!

Polyroid Fancy Nancy P of Lynx Luna!
På bilden två månader, nu är hon sju, men äntligen hemma med oss.
Det har varit en galen väntan med många turer på grund av läget i världen just nu.

Hennes pappa är Lynx Luna Warjo Wiril PP som är en spektakulär katt på alla sätt. Och allt sedan vi lät honom flytta har vi väntat efter något tillbaka från honom.
SÅ när denna svarta sköldpadda föddes i Nederländerna på Polyroid Maine Coon kändes hon direkt som en del av vår familj.
Förra helgen fick vi äntligen hit henne och hon har verkligen allt!

Givetvis kommer hon presenteras under “Katter” med till exempel en nyare bild.
Men det går ju inte att komma i från att kattungebilderna är nödvändiga de med!

Foto: Patrick Schot, Polyroid.